Indebuurt over Kledingreparatie DenBosch Fashion

Een leuk artikel over DenBosch Fashion geschreven: Oeps, een scheur in je favoriete jeans? Of heb je binnenkort een feestje waarvoor je er tiptop uit wil zien? Bij DenBosch Fashion kun je terecht voor al je reparaties en kleding op maat! Safer runt al vijf jaar zijn eigen kleermakerszaak in de Hinthamerstraat. Door zijn persoonlijke manier van werken komen klanten graag bij hem over de vloer. “Ik wil dat mensen zich thuis voelen bij mij.”

 

 

Pas je niet meer in dat leuke jasje van vorig jaar? Of ben je per ongeluk laatst uit je broek gescheurd? Niet getreurd! Blaas je lievelingskleding nieuw leven in door het te laten herstellen bij DenBosch Fashion. “Vooral dure kleding is zonde om weg te gooien” en het scheelt je weer een dagje shoppen, vindt Maikel. “Vaak is het in een uurtje goed te herstellen en geniet je er nog jaren van.”

Family business

Van trouwjurk op maat maken tot gordijn inkorten,Safer weet er raad mee. Het kleermakersvak leeft al generaties lang in zijn familie: “Mijn oma was vroeger kleermaakster en heeft het werk overgedragen op mijn vader. Hij leerde mij de fijne kneepjes en voedde mij op met het trotse familievak. Soms vraag ik hem nog steeds hoe ik iets het beste kan aanpakken.”

“De helft van de Kerkstraat komt bij mij”

Van alle markten thuis

Je kunt bij Safer je broekspijpen smaller laten maken, maar met hetzelfde gemak maakt hij je leren jas een maatje groter. Niets is te gek, Safer heeft voor alles de juiste machine of techniek. En dat weten de kledingzaken in het centrum ook. “De helft van de Kerkstraat komt bij mij om kleding te laten vermaken en repareren, maar ook veel andere winkeliers uit de stad.” Inmiddels werkt hij samen met meer dan 16 winkels, waaronder Hugo Boss, Scotch&Soda en Lacoste.

Mondkapjes

Tijdens de coronaperiode werd het even stil bij DenBosch Fashion, maar Safer ging niet bij de pakken neerzitten. “Ik maakte duizenden mondkapjes en die verkoop ik nu in de winkel.” Toch maakt Safer het allerliefste kleding op maat. “Ik geniet van mijn vak als ik een vrouw zie stralen in haar op maat gemaakte galajurk. Mensen worden echt blij van het eindresultaat en dat maakt het dankbaar werk.”

Reactie plaatsen

Reacties

Men de Wijs
een jaar geleden

Hallo,
Wat kost een rits inzetten van 60 cm in een ultra light jacket.
Gr. M de Wijs